Dejavni tudi v zimskem prestopnem roku

Čeprav so se priprave začele že konec januarja, pa se je pred 4 dnevi tudi uradno končal zimski prestopni rok. Najbolj pomembna novica, glede novega trenerja, je bila potrjena že po novem letu, v tem prestopnem roku pa smo iskali predvsem igralce, ki bodo zakrpali vrzeli, katere nastanejo zaradi poškodb, kartonov in ostalih neljubih stvari.

Kljub veliko namigovanjem je ekipa ostala enaka kot v jesenskem delu. Iz kluba se je v matični klub Korotan preselil le Anže Sonjak, ki pa ni aktivno sodeloval v jesenskem delu. Vseeno se mu lahko na tem mestu zahvalimo za trud, ki ga je vložil v klub in mu zaželimo vse lepo tudi naprej. 

Klubu so zvestobo obljubili Mitja Čede, Matija Zajc in Miloš Savić. Mitja in Miloš sta bolj napadalno usmerjena igralca. Predvsem Mitja se je že dokazal v Dravogradu, kjer je bil v zadnjih sezonah redni član prve postave in pridno nabiral zadetke v 3. SNL – sever. 

Matija je vezist, ki se najbolje znajde na mestu zadnjega veznega igralca, vendar je vsakič pripravljen vskočiti tudi v ofenzivne naloge. Jeseni je nastopal v dresu Pece, lansko sezono pa je igral preko severne meje v Haimburgu.

Priprave so se za člansko ekipo začele 25. januarja, do danes pa smo odigrali tudi že tri pripravljalne tekme:

NK TAB Akumulator : SV Mariarojach  5:1

NK TAB Akumulator : USV Grenzland 7:2

NK TAB Akumulator : NK Šoštanj 2:3

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja