Dovgo se nismo čuli …

Članska ekipa koraka v končno fazo priprav, počasi pa se izrisuje že ekipa, ki bo letos puščala dušo na igrišču za AKU. Kot smo že omenili, je ekipo zapustilo kar nekaj igralcev, ki so bili v prejšnjih sezonah stebri ekipe. V Korotan so tako odšli Anže Zavolovšek, Tine Lasnik, Mitja Denša in Matic Borko. Prav gotovo pa je bil najbolj nepričakovan in presenetljiv odhod našega kapetana Boštjana Hutmajerja. Baje je bila želja po dokazovanju v višjem rangu tekmovanja prevelika. 

Pa dobro, kot prepeva narodni pevec južnih korenin Đani :”koga nema, bez njega se može!” 

Takoj po koncu prvenstva smo začeli graditi ekipo za naslednjo sezono in očitno smo uspeli sestaviti ekipo, ki bo tudi letos lahko konkurirala vedno močnejši I. MNZ Maribor. 

Na treningih se nam je priključilo veliko igralcev, nekateri takšni, drugi drugačni, vsi z željo po igranju nogometa. Zaenkrat smo uspešno registrirali 7 igralcev. Po nekajletni odsotnosti se je na zelenice vrnil domačin Staš Vertačnik. V obrambi bo bratu Urošu poskušal mesto v ekipi prevzeti Jožef  “joca” “jose” “joc” “joško” Šepul, ki se je vrnil v Mežico po opravljeni mladinski šoli pri Korotanu. Iz Pece je ekipo okrepil vezist Mitja Praznik, po enoletni posoji iz Korotana pa sta se v mežiški klub za nedoločen čas preselila Tim Juraja in Marko Gregelj. Kot zadnja sta v klub prišla še Jan Kukenberg in David Šisernik, oba bivša člana ND Slovenj Gradec.  

Blizu registracije je tudi Valentin Štalekar, ki že nekaj časa pridno trenira z ekipo, vendar do registracije iz strani MNZ še ni prišlo.

To je to za enkrat, ko bo kaj novega se zopet javimo, spodaj pa rezultati dosedanjih prijateljskih tekem.

 

NK Ljubno : NK TAB Akumulator 2:2 (2:2)

Strelec za naše: 2x Stopajnik

SV Haimburg : NK TAB Akumulator 4:3 (1:1)

Strelci za naše: Stopajnik, Kukenberg, Javornik

NK TAB Akumulator : NK Radlje 2:1 (2:1)

Strelca za naše: Stopajnik, Zajc

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja