Evo nas nazaj !!

Po skoraj mesecu in pol priprav na prihajajočo sezono, je znana dokončna sestava moštva za prihajajočo sezono, ki se začenja že to soboto. Tako smo vam dolžni predstaviti okrepitve, ki bodo zastopale vijolično barvo. Prišlo je kar nekaj novih obrazov, prav tako je AKU zapustilo nekaj igralcev.

Prva odmevna okrepitev je zagotovo prihod Mitje Petreja, ki bo s svojo eksplozivno močjo in iznajdljivostjo predstavljal nevarnost za nasprotnikovo obrambo. Milo rečeno bi lahko Petreja poimenovali »EL TIGRE«.

Po zelo kratki zimski odisejadi v bližnji Sinči vasi/Kühnsdorfu, se je v svoj matični klub vrnil Jan Arl, verjetno edini štoper na svetu, ki nosi številko 10. Diti dobrodošel nazaj. Kot kaže bo stalni član članske zasedbe postal tudi najmlajši član rodbine Korasonijev, Matevž Korasa- Šani, ki je za Akumulator treniral že prejšnjo sezono, letos pa se bo pridružil tudi v tekmovalnem delu.

David Kiselak bo kot poslednji mohikanec (kot levičar)  zapolnil verzel na levem bočnem položaju, z njegovim prihodom si lahko klub verjetno obeta tudi darilne bone in znižano športno opremo v prodajalni David.

Mitja Denša ali »Lassie se vrača«, je s svojim prihodom presenetil igralce, saj je še dva dni pred prihodom na prijateljski tekmi igral v nasprotni ekipi. Zagotovo bo Mitja s svojo hitrostjo veliko doprinesel ekipi.

Visokorasli Prevaljčan Grega Potočnik (Lassie se vrača drugi del), se bo po neugodni poškodbi poskušal vrniti v tekmovalni ritem in odigrati na štoperskem položaju.

Naš »tehnični« (beri Klemen Čeh) je opravil odlično delo, saj je v klubu zadržal oziroma  pripeljal nazaj Tomaža Smrtnika, ki bo naši obrambi prinesel mirnost v igri.

Še eden v vrsti, ki se bo boril za štoperski položaj v udarni enajsterici je Haris Pilić, ki je nekoč že igral za »Aku«, nazadnje pa za Peco.

Rednim treningom se je končno priključil tudi tehnično nadarjeni Dejan Nedič. Alen Arnautovič in Radovan Jorgić pa sta se ekipi priključila iz Korotana, oba sta še lani igrala za mladince in  upamo, da se bosta v našem klubu počutila prijetno

“Last but not least”, ekipo je okrepil tudi vratar Gal Riegl  (Lassie se »durh« vrača), ki je nazadnje branil za Pliberk. Gal si bo poskušal izboriti mesto prvega vratarja. Na posoji iz drugo ligaškega Fužinarja pa že drugo sezono ostaja polenski Senad Lulić, po domače Kenan Mustedanagić, ki zagotovo v vijoličnih barvah še ni pokazal vsega in bo v prihajajoči sezoni paral živce nasprotnim branilcem.    

Kot že rečeno so se zgodili tudi odhodi in sicer: klub je že v zimskem delu zapustil  Matija Zajc in prestopil k Peci v Črno (mimogrede, Peca se iz Črne sploh ne vidi 😉 , pa doro). Tudi Gašper Knez se je odločil zapustiti Mežico in tako odšel v Avstrijo. Zadnji in seveda najodmevnejši odhod in prav tako najmanj pričakovan pa je odhod našega dolgoletnega prvega vratarja in zadnja leta prav tako nepogrešljivega člana kluba Blaža Boštjana, tako zvanega Bađona. Za Akumulator je nastopal pravljičnih 7 let, vijolično barvo pa bo zamenjal za plavo, saj se je preselil k sosednjemu Korotanu. Bađono želimo vso srečo v njegovem novem klubu in upamo, da se bodo naše poti nekoč zopet križale.    

Kot ste verjetno že videli, to soboto v goste prihajajo neugodne Starše, lepo bi bilo zmagati na prvi tekmi in to doma, prav bi prišla tudi podpora navijačev, kateri so se prejšnjo sezono skrivali po domovih (upravičeno) za dober uvod v sezono.

 

Samo za vas, vaš novi reporter in občasno tudi igralec, ki prevzema reportersko štafetno palico od nekdanjega klubskega »multipraktika« Blaža Boštjana- Bađona.

SV                       

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja