Novi obrazi v spomladanskem delu

Tudi v zimskem prestopnem obdobju je bilo v Mežici zanimivo. Klemen Čeh se je takoj po novem letu podal v iskanje igralcev, ki bi želeli igrati za naš klub, poleg tega pa dodati kvaliteto ekipi, ki nas je predstavljala v jesenskem delu. Priznati moramo, da je naš Čeh zopet opravil izvrstno delo.

V klub se je po nekaj letih igranja v tujini vrnil Jan Mlinar, ki bo s svojim nizkim težiščem delil “lažnjake” v sredini igrišča.

Naslednja okrepitev je prišla iz sosednje Črne, Gašper Knez bo v spomladanskem delu zabijal za vijolične, vendar ga ob pohodu na vrh klubske lestvice strelcev ob odlični konkurenci čaka zelo težko delo. Mi verjamemo, da mu lahko uspe !!!

Iz Korotana se je v Mežico vrnil Matic Borko, ki je še jeseni zabijal za sosede iz Prevalj. Po polletnem testu na Prevaljah se Borko v Mežico vrača z izkušnjami iz tretje lige, kar bo naši mladi ekipi prišlo v nadaljevanju prvenstva še kako prav.

Iz Fužinarja se v domače gnezdo vrača Matevž Korasa. Jesenski del je kljub treningom v Mežici še igral za mladinski pogon Fužinarja, spomladi pa se je odločil tudi tekmovalni del nadaljevati doma. Sedaj je na njem, da se kot najmlajši član mežiške ekipe dokaže in si zagotovi mesto v mežiški ekipi.

V zadnjih trenutkih prestopnega roka pa sta nam uspela še dva prestopa. Po nekaj letih se aktivnemu igranju nogometa vrača Jure Turkuš, ki je nazadnje igral pri Korotanu.

Zadnje minute prestopnega roka pa so nam postregle še z odmevnim prestopom iz Dravograda. Tomaž Smrtnik bo zapolnil vrzel v obrambi, tudi njegove izkušnje iz drugoligaškega nogometa pa bodo pomemben dodatek spomladanskim predstavam, ko bomo iskali priključek sredini lestvice.

Prav tako smo podaljšali posojo Kenana Mustedanagića do konca sezone, iz Prevalj pa se nam je pridružil mladinec Nejc Skuk, ki pa zaradi poškodbe še ni začel s pripravami na novo sezono.

Ne pozabimo, prvenstvo se nadaljuje 21.3.2020, naša prva tekma pa sledi dan kasneje, v Račah bomo odprli spomladanski del. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja