Točka iz Dupleka in zaslužen počitek pred nadaljevanjem prvenstva

V soboto se je zaključil jesenski del prvenstva. Ravno mi smo dobili to čast, da zaokrožimo 13 krogov dolgo jesen, v Dupleku smo se z domačini pomerili na zaostali tekmi, katero je prejšnji teden odneslo razmočeno igrišče. Igrišče tudi tokrat ni bilo optimalno, vendar smo se obojni na igrišče pognali po zmago.

Glede na to, da je bila tekma videna na televizijskih ekranih in tudi na socialnih omrežjih, ne bomo še enkrat ponavljali, kaj se je na tekmi dogajalo. 

Če na hitro strnemo potek; Povedli smo v prvem polčasu preko Stopajnika, ki je izkoristil najstrožjo kazen. Na začetku drugega polčasa sta bila izključena Čede pri nas in Vetrih pri domačih, kar nas je očitno vrglo iz tira, posledično smo v 51. minuti po strelu iz velike razdalje in neugodnem posredovanju Boštjana najprej prejeli zadetek za izenačenje, 4 minute kasneje pa je Rihtarič z mojstrsko izvedenim prostim strelom poskrbel za vodstvo domačih. Po zadetku smo se nekako pobrali, po novi izkoriščeni najstrožji kazni preko Greglja izenačili, za kaj več pa nam je na koncu zmanjkalo zbranosti in časa. 

Za nami je razgiban jesenski del; če smo ob močnejših nasprotnikih in slabem začetku pričakovali več točk v drugi polovici, se nam tudi to na začetku ni poklopilo. Čeprav smo pod vodstvom Pšeničnika nekaj tekem odigrali na kar solidnem nivoju, nam je vedno manjkalo tistih 10 minut, ko nas je nasprotnik strl in prišel do neulovljive razlike. Po desetih krogih in porazu proti NK Starše smo bili z sedmimi točkami na predzadnjem mestu, kar je (tudi na pobudo trenerja Pšeničnika) prineslo zamenjavo na trenerskem mestu. Tomažič s svojimi izkušnjami ekipo postavil drugače, glavni načrt na vsaki tekmi pa je bil ohraniti mrežo nedotaknjeno. V zadnjih treh tekmah smo tako zabeležili 2 zmagi in 1 remi, od tega pa dvakrat ohranili ničlo v obrambi. s temi točkami smo se umaknili iz cone izpada, prav tako pa se lepo približali sredini lestvice, do kamor nas sedaj ločita 2 točki.

Sedaj je na vrsti nekaj pavze, začetek priprav članskega moštva pa je planiran konec januarja. Uradne zadeve glede začetka priprav, odhodov in prihodov igralcev ter ostale informacije bomo kot do sedaj še naprej objavljali na naši Facebook strani, za neuradne (in večinoma neresnične) informacije pa se lahko obrnete na mežiške ulice, kjer je informacij vedno na pretek.

Lep pozdrav !

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja